Bilim Adamlarının Açıklamasına Göre Kırmızı Et Kanseri 5 Kat Artırıyor

Kırmızı et insanlarda bazı kanserlerin gelişmesine neden olduğunu biliyor musunuz?

Bilim Adamlarının Açıklamasına Göre Kırmızı Et Kanseri 5 Kat Artırıyor - Kırmızı et insanlarda bazı kanserlerin gelişmesine neden olduğunu biliyor musunuz? Bilim Adamları bunu sebebini bilimsel tutanaklarla kanıtladılar.

İnsanlar kırmızı et yemekten vazgeçmemekte ve kanser riskini artırmaktadır. Bilim Adamlarının açıklmasına göre tümör büyümesine ve tümör iltihabı oluşmasına neden olduğu vurgulanmaktadır.

Kırmızı etin diyet gıdaları arasında olmadığını ve kanserli dokularda yüksek düzeyde bulunan Neu5Gc adında bir şeker molekülünün bulunduğu ve bir çok memeli canlılarda bulunduğu belirtiliyor.

Fare ve sıçanlar üzerinde deneyler yapılarak kırmızı etin Neu5Gc etkisinin yüksek olduğu vurgulanmıştır.

Bu neden kırmızı eti hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Bir çok kaynakta demir, protein ve diğer vitaminlerin açısından önemli bir besin meddesidir.

Kırmızı et tüketicileri özellikle şarap ile tüketilmesini önermektedirler.

Dinimiz gereği şarap ve alkol ürünlerinin haram olduğunu biliyoruz. Neden haram çünkü şarap da insan sağlığına zararlıdır.
Ben kırmızı et tüketicilerine özellikle ve şiddetle öneriyorum kırmızı eti kekikle tüketmeye özen gösterin kekiğin faydaları bir çok bitkide ve gıda da bulunmamaktadır. En önemlisi de şarap kadar zararlı değildir.

Yorumlar