Muz Diyeti ile 10 Kilo Zayıflama

Muz Diyeti Yaparak Nasıl 10 Kilo Verilebilir?

Muz Diyeti Yaparak Nasıl 10 Kilo Verilebilir? - Bir çok ülkede (Sabahları Muz Diyeti) olarak bilinen muz diyeti son zamanlarda hızlı bir şekilde yayılmaya başladı. Ünlü iş adamları ve modellerin de tercih ettiği diyet türlerindendir. Şimdi bu muz diyeti nasıl yapılır?

Güzellik Diyeti olarak günümüzde popüler olmaya başlayan muz diyeti besleyici gıdalar arasında yer almaktadır. Muz kalori lifi düşük ve vitaminler açısından oldukça zengin meyvelerdendir. Sabahları şekerli gıdalardan ve hazır süt ürünlerinin yerini almaya başladı.

  1. Sabah kahvaltısında almış olduğunuz gıdalarda bulunan tuz, şeker, baharat ve kimyasallardan biraz uzak durulması gerekmektedir. Sadece muz alarak ve önemle vurguluyoruz 1 bardak da oda sıcaklığında su içmeniz vücut direncini artıracak ve sindirimi hızlandıracaktır.
  2. Öğle yemeklerinde tatlı yemekten kaçının. En fazla günde 1 dilim tatlı yiyebilirsiniz, hatta bunu 2 güne 3 güne çıkarabilirsiniz.
  3. Akşam saat 20:00'dan itibaren yememeye dikkat etmelisiniz. Özellikle abur-cuburlardan uzak durmalısınız. En geç saat 24:00'da uyumalısınız.
  4. Başlığımızda da belirtildiği gibi muz diyeti ile 10 kilo verebilirsiniz. Sadece muz diyetiyle 5 kilo ve egzersiz yaparak 10 kiloya kadar çıkarabilirsiniz.
  5. İnce bağırsak ve kalın bağırsağa varmadan sindirilmeye başlayan dirençli nişastaya sahip olan muz diyet üzerinde çok büyük etkiye sahip olması muhteşem bir diyet etkisi yapmaktadır.
  6. Kalori almada önemli azalmalara neden olur ve gün boyunca açlık hissini en aza indirir.

Yorumlar